Kizomba- en Salsales in Amsterdam

Kizomba- en Salsales, volg je natuurlijk bij de gezelligste dansschool in Amsterdam: SalsaFactory! Wij geven iedere dinsdagavond Kizomba- en Salsales in Amsterdam Zuid-Oost (vlak bij de Ring A10 en de metro). Door ons flexibele systeem en gestructureerde les programma’s kun je elke week starten. Bij ons leer je het snel en goed! En ook voordelig, want wij bieden onze lessen aan voor slechts 39,95 euro per maand. Voor maar 20 euro per maand extra kun je naar jouw keuze iedere dinsdagavond zelfs 2 complete cursussen volgen (59,95 euro)

SalsaFactory en de COVID-19 richtlijnen. Om de lessen voor iedereen veilig te laten verlopen volgden wij het dansprotocol, dat door samenwerkende dansscholen is opgesteld en diverse keren is bijgesteld in samenwerking met de rijksoverheid. Op die manier konden wij volgens de richtlijnen lesgeven en is er bij ons tijdens de lessen niemand besmet geraakt.

Binnenkort starten onze nieuwe cursussen! (als de Covid-19 maatregelen dat toelaten). Doe ook mee met onze Salsa- en Kizomba lessen! Schrijf jezelf nu online in en je hoeft geen 10 euro inschrijfgeld te betalen. (en ben je verzekerd van een plek.) Wij wensen jou veel dansplezier, tot snel!

De ervaren en goed opgeleide instructeurs van SalsaFactory hebben passie voor kizomba- en salsadansen en geven op professionele en super gezellige wijze Kizomba- en Salsales in Amsterdam in Amsterdam Zuid-Oost. Wij letten daarbij op de goede technische uitvoering, waardoor er onbegrensde mogelijkheden ontstaan in combinaties en kizomba- en salsadansplezier.

Kizomba- en Salsalessen van SalsaFactory geven energie en ontspanning en hebben daardoor een positief effect op jouw gezondheid. Dus doe ook mee en dans lekker fit met ons mee!

Tijdens de beginners cursussen kizomba- en salsadansen wordt de solide basis gelegd voor megaveel dansplezier. Technieken, ritme, ladiesstyling, menstyling, leiden en volgen, dansen met passie! Het complete starterspakket voor salsa- en/of kizomba plezier! Na de Beginners cursus kun je jezelf meer ontwikkelen door de cursus Semi en Advanced te volgen. Beginners leren vanuit een goed fundament dansen, maar ook voor de gevorderde danser is er bij ons veel te halen. Onze lessen zijn bedoeld voor mensen met een goede gezondheid. Als je een blessure hebt, zeg dat dan even tegen onze instructeurs. Blijf bij griepklachten thuis totdat je weer griepvrij bent.

Actie van de maand: IN JUNI BETAAL JE GEEN EENMALIG INSCHRIJFGELD VAN € 10,– ALS JE JEZELF ONLINE OP DEZE VEILIGE WEBSITE INSCHRIJFT!

Veel informatie over onze lessen vind je op deze website. Mocht je meer informatie willen stuur dan een WhatsApp bericht naar 0616539103 (of zoek even contact via de contact button).  

Kizomba Salsales in Amsterdam
BIJ ONLINE INSCHRIJVING IN JUNI BETAAL JE GEEN EENMALIG INSCHRIJFGELD VAN € 10,–
salsafactory-amsterdam-salsa-kizomba