Agenda

Zaterdag 30 november 2019 is de Club Latin Mix party in Amsterdam! Club Latin Mix is het feest met de beste latin muziek en een hele gezellige positieve tropische sfeer! Kom ook naar Club Latin Mix, dans en geniet van de lekkerste latin mix, reggaeton, dancehall, salsa, latin hiphop, merengue, bachata en meer… Dit alles gemixt door de beste Latin DJ’s!

-Mooie classy locatie
-Gratis parkeren voor iedereen direct voor de deur!
-Metro en nachtbussen op loopafstand

Locatie: Grand Cafe ZO, Paasheuvelweg 26, 1105 BJ Amsterdam
Openingstijden: 22:00 – 03:00 uur
Leeftijd: 18+

TICKETS:
▸ Voorverkoop: €10,00
▸ Deur: €10,00 (tenzij uitverkocht in de voorverkoop)

Club Latin Mix

Op zaterdag 28 september geven wij aan de bezoekers van dit supergezellige Latin Mix feest een workshop voor de beginnende salsadansers. De workshop is van 22.30 – 23.00 uur.

Kom ook naar de Club Latin Mix party! Swing mee op de beats van de lekkerste Kizomba, Reggaeton, Dancehall, Salsa, Urban, Bachata, Ritmo combina, Merengue, Surinaamse pokoes, Afro Beats en veel meer……..

DJ’s: JMB (Latin Village) & Friends!

Alle info en tickets vind je op de Latin Village website: http://www.clublatinmix.nl

Latin Village Festival 2019

Op zaterdag 17 en zondag 18 augustus geven wij superleuke salsaworkshops voor de bezoekers van het Latin Village Festival 2019!

De workshops starten om 14.00 uur en duren tot 15.00 uur. De workshops zijn voor de beginnende salsadansers. Je leert het dus echt vanaf de eerste stapjes en we zorgen ervoor dat je aan het einde van de workshop een hele combinatie beheerst. De prijs voor de workshop is inbegrepen in de Latin Village ticketprijs.

Dussssss kom lekker vroeg en doe ook mee!! Alle info en tickets vind je op de Latin Village website: https://www.latinvillage.nl/

salsafactory-amsterdam-salsa-kizomba
Meer informatie over onze Salsa- en Kizombalessenhttps://salsafactory.nl/online-inschrijven/