Semi en Advanced – elke dinsdagavond 19.30 – 20.30 uur

De semi- en advanced cursus sluit naadloos aan op de beginners cursus. Tijdens deze cursus begint het nog leuker te worden, omdat je de muziek meer aanvoelt en je je vrijer gaat voelen. Hier komen de combinaties van diverse danspatronen aan de orde, maar ook men- en ladiesstyling en natuurlijk shines. Deze cursus is bedoeld voor degene die de Beginners cursus bij onze- of een andere dansschool gevolgd hebben.

Advanced – Je hebt in het verleden al meerdere salsacursussen gevolgd en wilt jezelf nog meer ontwikkelen, of weer beginnen met een goede nieuwe start. Wij schaven jouw technieken bij en zorgen dat je met de juiste technieken salsadanst. Daarnaast besteden we aandacht aan Ladies- en Menstyling en gaan we je een aantal hele mooie combinaties leren, waardoor je de dansvloer kunt veroveren. Dus pak de draad weer op en doe gezellig mee.

Deze cursus is ook geschikt voor mensen die veel ervaring hebben met dansen van bijvoorbeeld de Cubaanse stijl en daarnaast ook de LA-style willen leren. (Als je wilt stoppen met de lessen heb je 1 maand opzegtermijn). Het lesgeld bedraagt slechts €39,95 per maand (inclusief 21% btw)

Schrijf je nu online in